Σαολίν Κουνγκ Φου στο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κορίνθου

Δεκ 17

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος - Η "ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021», την Παρασκευή 17/12/2021 το απόγευμα, διοργάνωσε με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου μας, ανοιχτή παρουσίαση Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια).
Το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ παρουσίασαν παραδοσιακά άοπλα και ένοπλα σύνολα σκιαμαχίας από την παράδοση των Σαολίν και πρόσφεραν ένα δυνατό και μοναδικό θέαμα σε όποιον παρευρέθηκε. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθιών κος Θέμης Κουτσογκίλας όπου χαιρετίζοντας την πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης μας απηύθυνε και ένα μικρό λόγο αναφέροντας ότι θα είναι δίπλα μας σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε θερμά!
Το κοινό όπως πάντα γίνεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις, ήταν ιδαίτερα ένθερμο και παρόλο το κρύο, μοιράστηκε όρθιο μας με τα παιδιά τα 40 λεπτά παρουσίασης που η χαρά της επανόδου μας στη τέχνη που αγαπούμε και μαζί με την δύναμη που προσφέρει το Σαολίν Κουνγκ Φου ήταν έκδηλη. 
Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εκτός των άλλων, είναι ιδαίτερα ελπιδοφόρα γιατί σηματοδοτεί την επανένταξή του συλλόγου μας στην ομαδική δράση καθώς και την ελπίδα να πραγματοποιήθεί μια ακόμα μεγαλύτερη παράσταση στο τέλους του χρόνου αλλά και πολλές ακόμα αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις αν όλα πάνε καλά.
Το σωματείο της "ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ εύχεται ολόψυχα Καλές Γιορτές σε όλους τους φίλους και τις οικογένειες τους.

Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών