Σαολίν Κουνγκ Φου στην 50η επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας

Σεπ 03

Το Σάββατο 3/9/2022 μια μικρή ομάδα αθλητών της Πηγής του Νεαρού Δάσους Δάφνης, έλαβε μέρος στην εκδήλωση για την 50η επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στην Ελλάδα και ο Ελληνο-Κινεζικός Όμιλος Πολιτιστικής Επικοινωνίας ΜΚΟ στο Δημαρχείο του Χολαργού.
Μια όμορφη βραδιά με τέχνη, θέατρο, μουσική, χορό, τραγούδι και Σαολιν Κουνγκ Φου. Οι εκδηλωσεις ξεκίνησαν στις 30/8/2022, διήρκησαν 5 μέρες και έκλεισαν με την παράσταση «Εβδομάδα Πολιτισμού και Τουρισμού Κίνας 2022-Παιδική Παράσταση των Διαπολιτισμικων Ανταλλαγών Ελλάδας-Κίνας».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Mr Ding Yonghua από την Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ms Xiexin, πρώην τηλεπαρουσιάστρια στην Σανγκάη με συμπαρουσιαστή της το δημοφιλή παρουσιαστή κ. Orestis Chang.
Θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους, Mr. Ren ren Director of China Cultural Center in Athens & Tian Jianxing 田建兴, general secretary of sino-Hellenic cultural association για την πρόσκληση τους να συμμετάσχουμε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που κύριο θέμα της ήταν οι μικροί πρεσβευτές της ειρήνης και της φιλίας των δυο λαών.
Επίσης να θελουμε να ευχαριστήσουμε την Xara Zeng για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και τη φιλία ετων!

 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών